Rotterdam striptease service en vrijgezellenfeesten!

De mooiste en beste strippers van Nederland!

Striptease service Rotterdam en vrijgezellenfeesten levert de mooiste en meest spectaculaire stripteasers van Nederland. Wilt u een mannelijke stripper of één van onze sexy danseressen voor uw vrijgezellenfeest of lap-dance, dan kunt u bij ons terecht! Onze shows zijn elke dag van de week, elk uur van de dag, 365 dagen per jaar, in heel Nederland en België te boeken voor o.a.: discotheek, bar, kantine, studentenhuis, evenement, bedrijf of gewoon bij u thuis. Onze strippers staan voor u klaar!

Striptease act boeken? Contact met Striptease service Rotterdam
Boek een stripper of striptease act of bespreek een vrijgezellenfeest, klik hier!
Welkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten RotterdamMake a DateWelkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten RoffaMake a DateWelkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten 010Make a DateWelkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten RotjeknorWelkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten MaasstadMake a DateWelkom bij Striptease service en vrijgezellenfeesten HavenstadMake a Date

Vrijgezellenfeesten

Speciale arrangementen

Voor wie iets meer wil verzorgen wij arrangementen om aan uw speciale wensen te voorzien. Vrijgezellenfeesten Rotterdam heeft veel kant-en-klare ideeën, maar voert ook speciale wensen uit. Striptease service Rotterdam en vrijgezellefeesten is de "place to be" voor een vrijgezellen party. Wij kunnen op verscheiden locaties een arrangement organiseren waar de vrijgezel kan genieten van een lap-dance door een striptease danseres in bruidskleding. De hele avond zult u genieten van sensuele sptriptease acts, met veel humor waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a.: olie, bodyloiton, bananen, champagne, slagroom en meer! Er zijn vele danseressen aanwezig, dus iedere 15 minuten: Showtime! Wij willen uw wensen vervullen om de perfecte avond te creëren met veel avontuur!

Vrijblijvende informatie over arrangementen en vrijgezellenfeesten verstrekken wij alleen per email, klik hier voor meer informatie.

Verscheidene locaties mogelijk!

Vrijgezellenfeesten Rotterdam 1Vrijgezellenfeesten Rotterdam 2Vrijgezellenfeesten Rotterdam 3Vrijgezellenfeesten Rotterdam 4Vrijgezellenfeesten Rotterdam 5Vrijgezellenfeesten Rotterdam 6Vrijgezellenfeesten Rotterdam 7

Arrangementen speciaal voor vrouwen of gemengd publiek

Voor wie iets meer wil verzorgen wij ook speciale arrangementen in een spannende omgeving, speciaal voor dames of gemengde vrijgezellengroepen. Jullie worden allen opgewacht met een heerlijke cocktail, en de vrijgezel krijgt een workshop paaldansen. Wie van de groep nog meer durft mag het natuurlijk ook proberen onder begeleiding van een ervaren instructrice. Ter afsluiting van de middag of avond zal een aantrekkelijke manlijke stripper voor de vrijgezel een striptease show/ lap dance opvoeren.

Vrijblijvende informatie over arrangementen en vrijgezellenfeesten verstrekken wij alleen per email,
klik hier voor meer informatie.

Lido 4 Ladies  1Lido 4 Ladies  2Lido 4 Ladies  3Lido 4 Ladies 4

Erotich Entertainment

Striptease entertainement Rotterdam heeft een scala van prachtige meisjes die u graag entertainen. U kunt genieten van de strip-acts van één of meerdere meisjes, mooie mannen of samen in zogenaamde duo-shows. Voor ieder wat wils! De mooiste meiden en mannen met verschillende nationaliteiten. Onze acts staan garant voor een super gezellige en spectaculaire avond die u niet snel zult vergeten.

Striptease service Rotterdam en zijn vrijgezellenfeesten zijn er voor zowel mannen, vrouwen maar ook paren. U vraagt, wij regelen!

Uw reservering voor een arrangement of vrijgezellenfeest doen wij bij voorkeur via email,
klik hier om te reserveren.

Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 1 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 2 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 3 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 4 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 5 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 6 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 7 Striptease en vrijgezellenfeesten Rotterdam entertainment 9
Striptease Service Rotterdam, de leukste mooiste en beste Strippers van Nederland en België

Striptease service Rotterdam

Omdat wij een betrouwbare partij zijn en kwaliteit leveren, worden wij met regelmaat benaderd door media om onze damens en heren in te zetten voor film -en fotoshoots.

U kunt o.a. foto's en het filmpje zien van "De Wereld draait door" waarin de Jakhalzen Theo Wesselo (Rembo en Rembo o.a.) interviewde. Dit interview is in samenwerking opgenomen met onze danseressen.

Jakhalen in Clublido Jakhalen in Clublido Jakhalen in Clublido Jakhalen in Clublido